Restoran i ribnjak Toplik
O nama
Ambijent restorana
U harmoniji s prirodom
Nudimo Vam prijatan ambijent i specijalitete tradicionalne kuhinje. Ribnjak je malog kapaciteta ali su u njemu zastupljene sve faze proizvodnog procesa, od proizvodnje mlađi do konzumne ribe. U ribnjaku kao i na trpezi mogu se naći tri vrste pastrmke: kalifornijska (Salma gairdneri), potočna zlatoovčica (Salvenilus fontinalis) i naša potočna pastrmka (Salma trutta).
Pogledaj foto galeriju restorana



Tradicija koja traje od 1997 godine
Porodica Jovančić
Mala koliba sa četiri stola pretvorila se u eminentan restoran sa kapacitetom preko 120 mjesta, vrhunskom ponudom i brojnim i uslužnim osobljem. U izgradnji ribnjaka, restorana i cjelokupnog imidža koji ``Toplik`` ima danas, učestvovali su svi članovi porodice Jovančić, naša prijateljica i vrsni arhitekta Ivana Stanisavljević Savić, zatim naši dragi prijatelji, a prije svega gosti koji su svojim idejama i podrškom utkali mnogo ljubavi u ovo mjesto. Upravo u tome i jeste njegova čarolija.
Čitaj višeOrganizovanje privatnih proslava
VIP Salon za goste
Topli ambijent, komfort i prijatna atmosfera su i dalje prisutni kao neizostavan element koji upotpunjava kompletnu sliku našeg restorana. Ono što nudi Vip salon, pored povećanog kapaciteta gostiju sa novih 50 mjesta, jeste mogućnost organizovanja privatnih proslava, svečanih i kulturnih prijema. U koraku s vremenom, sve to je moguće uz savremenu opremu za audio i video prezentacije, sa čime smo našu ponudu podigli na još jedan stepenik više.
Pogledaj foto galeriju VIP salona


Od proizvodnje mlađi do konzumne ribe.
Ribnjak i farma ribe
Veliki dio ukupne ponude je iz vlastite proizvodnje Cilj nam je bio da ponudimo ono što u vremenu brzog življenja sve više zaboravljamo – zdravu domaću hranu i domaćinski i topao ambijent, a to je ono čime se ova zemlja uvijek ponosila.
Čitaj višeSezonsko povrće & sezonske salate
Povrće je iz vlastite proizvodnje
Jesti voće i povrće u vrijeme kada zaista i dozrijeva je pravi izazov.
Čitaj više