Kontakt / Lokacija

+387 (0) 57 32 14 55 restoran@ribnjaktoplik.ba Vuka Karadžića 250, 71123 Istočno Novo Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Facebook Instagram TripAdvisor
Back to top
Restoran i ribnjak Toplik

O nama

Ambijent restorana

U harmoniji s prirodom

Nudimo Vam prijatan ambijent i specijalitete tradicionalne kuhinje. Ribnjak je malog kapaciteta ali su u njemu zastupljene sve faze proizvodnog procesa, od proizvodnje mlađi do konzumne ribe. U ribnjaku kao i na trpezi mogu se naći tri vrste pastrmke: kalifornijska (Salma gairdneri), potočna zlatoovčica (Salvenilus fontinalis) i naša potočna pastrmka (Salma trutta).

Tradicija koja traje od 1997 godine

Porodica Jovančić

Mala koliba sa četiri stola pretvorila se u eminentan restoran sa kapacitetom preko 120 mjesta, vrhunskom ponudom i brojnim i uslužnim osobljem. U izgradnji ribnjaka, restorana i cjelokupnog imidža koji ``Toplik`` ima danas, učestvovali su svi članovi porodice Jovančić, naša prijateljica i vrsni arhitekta Ivana Stanisavljević Savić, zatim naši dragi prijatelji, a prije svega gosti koji su svojim idejama i podrškom utkali mnogo ljubavi u ovo mjesto. Upravo u tome i jeste njegova čarolija.

Organizovanje privatnih proslava

VIP Salon za goste

Topli ambijent, komfort i prijatna atmosfera su i dalje prisutni kao neizostavan element koji upotpunjava kompletnu sliku našeg restorana. Ono što nudi Vip salon, pored povećanog kapaciteta gostiju sa novih 50 mjesta, jeste mogućnost organizovanja privatnih proslava, svečanih i kulturnih prijema. U koraku s vremenom, sve to je moguće uz savremenu opremu za audio i video prezentacije, sa čime smo našu ponudu podigli na još jedan stepenik više.

Od proizvodnje mlađi do konzumne ribe.

Ribnjak i farma ribe

Veliki dio ukupne ponude je iz vlastite proizvodnje Cilj nam je bio da ponudimo ono što u vremenu brzog življenja sve više zaboravljamo – zdravu domaću hranu i domaćinski i topao ambijent, a to je ono čime se ova zemlja uvijek ponosila.

Sezonsko povrće & sezonske salate

Povrće je iz vlastite proizvodnje

Jesti voće i povrće u vrijeme kada zaista i dozrijeva je pravi izazov.

"

Prijateljstvo

Fantastican ugodjaj hrana vise nego odlicna priroda lijepo osmisljen prostor osoblje ugodno i nenametljivo sigurno ce mo ponovit posjet

Dalibor F