Kontakt / Lokacija

+387 (0) 57 32 14 55 restoran@ribnjaktoplik.ba Vuka Karadžića 250, 71123 Istočno Novo Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Facebook Instagram TripAdvisor
Back to top

Pravila privatnosti

* * * * Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Korištenje

Internet stranica Ribnjak Toplik može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima. Korištenjem RibnjakToplik.ba Internet prodavnice obavezujete se poštovati sljedeće uslove i pravila.

Uslovi kupnje

Postupak, te uslovi kupovine/prodaje robe putem naše Internet prodavnice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otprema, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučioc naručene robe je Ribnjak Tolik.

Putem Internet prodavnice omogućujemo kupovinu cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u našoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga nama.

Sve cijene izražene su u Bosanskohercegovačkoj nacionalnoj valuti, konvertibilna marka (KM), s PDV-om.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom dugmeta Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Restorana Ribnjak Toplik

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nazovete na info telefon +387 33 443 314

Ribnjak Toplik obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Otprema robe

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

• kreditnom ili debitnom karticom prilikom dostave

• on line putem WEB-a

• gotovinom

Dostava robe

Svu naručenu robu dostavljamo vlastitim dostavnim vozilima svaki dan u roku od 24 sata nakon narudžbe. Dostava je besplatna, minimalna narudžba 20KM.

Povrat/Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac nam je dužan uputiti opravdanu reklamaciju e-mailom, telefonski ili pismeno.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

• isporuka robe koja nije naručena

• isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

• isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transport

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da uporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Ribnjak Toplik nadoknadit će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Ribnjak Toplik obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informišemo kupce o načinu njihova korištenja. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo uposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi uposlenici i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Izmjene

Ribnjak Toplik zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila, i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje Ribnjak Toplik stranice. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas da nas kontaktirate sa svojim primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Internet prodavnice.

Registracija

Da biste se registrirali na Ribnjak Toplik Internet prodavnicu, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, dužni ste odmah ažurirati Vaš korisnički račun kako biste nas obavijestili o nastalim promjenama.

Sigurnost

Prilikom registracije u Ribnjak Toplik Internet prodavnicu biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome tako da kontaktirate naš Kontakt centar na broj telefona +387 (0) 57 32 14 55

Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, Ribnjak Toplika ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža Ribnjak Toplik Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite koristeći kompjutersku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Ribnjak Toplik nije odgovorna za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj Ribnjak Toplik Internet prodavnice je zaštićen i Ribnjak Toplik ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na www.ribnjaktoplik.ba stranicama morate nas prethodno kontaktirati.

Dostupnost www.ribnjaktoplik.ba Internet prodavnice

Iako Vam nastojimo dati najbolju moguću ponudu usluga, Ribnjak Toplik ne može grarantovati da će usluge na Ribnjak Toplik odgovarati Vašim potrebama. Također ne možemo garantovati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da nam je prijavite kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na Ribnjak Toplik Internet prodavnicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Ostale Internet stranice

www.ribnjaktoplik.ba Internet prodavnica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan naše kontrole i nismo odgovorni za sadržaj na tim stranicama.

Oglašavanje

Dio Ribnjak Toplik stranica predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Ribnjak Toplik nije odgovoran za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.