Contact / Location

+387 (0) 57 32 14 55 restoran@ribnjaktoplik.ba Vuka Karadžića 250, 71123 Istočno Novo Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Facebook Instagram TripAdvisor
Back to top
Image Alt

In harmony with nature, the ambience of the restaurant

Perfect ambience. Eat Local, Fresh and Healthy.

Topli ambijent, komfor i prijatna atmosfera su neizostavan element koji upotpunjava kompletnu sliku našeg restorana.
Mnogi stanovnici velikih gradova opterećeni svakodnevnim brzim tempom života za pravi odmor priznaju jedino boravak u prirodi gdje mogu doživjeti kompletno opuštanje. Ako uz opuštanje uključimo i uživanje u dobroj hrani, doživljaj je potpun.
Za sve koji žele doživjeti dašak seoske idile, a svega na nekoliko minuta vožnje od centra grada, okusiti odličan zalogaj i probati vrhunska vina, idealna lokacija za takav hedonizam je naš Toplik.
Nije se lako odlučiti da li je ljepši osjećaj ljetni boravak u bašti propraćen žuborom potoka ili zimska idila uz pucketanje vatre iz ognjišta.
Zbog same ponude i ukupnog ambijenta, slogan „U Harmoniji sa prirodom“ adekvatan je opis i prava poruka za sve naše goste.
„Toplik“ je proces koji traje, i nadamo se da ćete nam svojim sugestijama i kritikama pomoći da ovo mjesto učinimo još prijatnijim i boljim. Tokom više od 20 godina rada mi sa ponosom možemo reći da smo ugostili ljude sa svih kontinenata i nadamo se opravdali povjerenje koje nam evo i danas ukazujete.

Category:

Date: