+387 (0) 57 32 14 55 restoran@ribnjaktoplik.ba

O Nama

U harmoniji sa prirodom.

Od 1997 godine

seperator

Priča o „Topliku“ počela je 1997. godine. U neposrednoj blizini ribnjaka nalazi se izvor čiste i pitke vode zahvaljujući kojem je ideja o ”Topliku” i nastala.

U harmoniji sa prirodom.
Nudimo Vam prijatan ambijent i
specijalitete tradicionalne kuhinje.

Radi se o vrlo kvalitetnoj vodi sa konstantom u količini, kvalitetu i temperaturi tokom cijele godine, što ima direktan uticaj na kvalitet ribe koja u njoj živi. Prirodno okruženje, domaća hrana i prijatan ambijent čine ovo mjesto idealnim za odmor i opuštanje.

KL

Jovančić Porodica

seperator

Ribnjak je malog kapaciteta ali su u njemu zastupljene sve faze proizvodnog procesa, od proizvodnje mlađi do konzumne ribe. U ribnjaku kao i na trpezi mogu se naći tri vrste pastrmke: kalifornijska (Salma gairdneri), potočna zlatoovčica (Salvenilus fontinalis) i naša potočna pastrmka (Salma trutta).

Radili smo polako ali sigurno, zavisno od finansijske situacije, tako da je 2002. godine izgrađena natkrivena koliba sa četiri stola. Tada počinju i naša prva iskustva sa ugostiteljskim uslugama, na početku stidljivo, sada već ozbiljnije. Mala koliba sa četiri stola pretvorila se u eminentan restoran sa kapacitetom preko 120 mjesta, vrhunskom ponudom i brojnim i uslužnim osobljem.

collage_1000x1000

Zahvaljuci podršci nasih gostiju, koji nas svojim povjerenjem, boravkom i daljim preporukama našeg restorana podstiču na korak dalje, početkom 2013. godine pokrenuli smo radove na izgradnji Vip salona, koji su uspješno privedeni kraju decembra iste godine. Potrudili smo se da izgradnja i uređenje Vip salona ostane u duhu „Toplik“-a.

Topli ambijent, komfort i prijatna atmosfera su i dalje prisutni kao neizostavan element koji upotpunjava kompletnu sliku našeg restorana. Ono što nudi Vip salon, pored povećanog kapaciteta gostiju sa novih 50 mjesta, jeste mogućnost organizovanja privatnih proslava, svečanih i kulturnih prijema. U koraku s vremenom, sve to je moguće uz savremenu opremu za audio i video prezentacije, sa čime smo našu ponudu podigli na još jedan stepenik više.

Veliki dio ukupne ponude je iz vlastite proizvodnje Cilj nam je bio da ponudimo ono što u vremenu brzog življenja sve više zaboravljamo – zdravu domaću hranu i domaćinski i topao ambijent, a to je ono čime se ova zemlja uvijek ponosila. Ono što je karakteristično za ’Toplik’ je ponuda sezonske hrane. Ne možete da zamislite radost naših gostiju kada uz glavno jelo dobiju pravi domaći ajvar ili lukmiru sa svježim mladim lukom iz bašte. Istovremeno spajamo tradicionalno i svjetsko, tako da na našoj trpezi možete naći domaću cicvaru, ali i vrhunski biftek; možete se opustiti uz zvuke bluesa, ali i zapjevati uz izvornu narodnu muziku. Ljeti ćete pronaći ugodan hlad uz žuborenje potoka, a zimi možete da uživate uz prijatno pucketanje vatre iz ognjišta.

„Toplik“ je proces koji traje, i nadamo se da ćete nam svojim sugestijama i kritikama pomoći da ovo mjesto učinimo još prijatnijim i boljim. Tokom 12 godina rada mi sa ponosom možemo reći da smo ugostili ljude sa svih kontinenata i nadamo se opravdali povjerenje koje nam evo i danas ukazujete.

U izgradnji ribnjaka, restorana i cjelokupnog imidža koji „Toplik“ ima danas, učestvovali su svi članovi porodice Jovančić, naša prijateljica i vrsni arhitekta Ivana Stanisavljević Savić, zatim naši dragi prijatelji, a prije svega gosti koji su svojim idejama i podrškom utkali mnogo ljubavi u ovo mjesto. Upravo u tome i jeste njegova čarolija.

Povrće je iz vlastite proizvodnje!

Trudimo se da zastupimo sezonsko povrće & sezonske salate u našem restoranu.

EnglishBosniaItaly